fbpx

Energy Management System

De injectievergoedingen voor overtollige zonne-energie zijn momenteel laag: gemiddeld krijg je 8 tot 10 keer minder voor de energie die je injecteert dan de kostprijs van de energie die je aankoopt. Het is dus beter om opgewekte energie zelf te gebruiken in plaats van deze eerst te injecteren en later opnieuw van het net af te nemen.

Onze nieuwe slimme sturing maakt het mogelijk om deze overtollige energie zoveel mogelijk zelf te gebruiken op het moment dat die opgewekt wordt. Op deze manier wordt de zelfconsumptie van de opgewekte zonne-energie verhoogd en wordt dus het financiële rendement van je installatie verbeterd. 

Hoe Werkt het? 

Het energy management system zorgt ervoor dat uw overtollige zonne-energie direct wordt ingezet waar het nodig is. Of u nu uw zwembad wilt verwarmen, uw auto wilt opladen, of uw woning wilt koelen – onze slimme sturing regelt het allemaal efficiënt en automatisch.

Het systeem communiceert met verschillende merken van omvormers, warmtepompen, autoladers, airco’s, warmtepompboilers, enzovoort. Zo kunnen deze toestellen aangespoord worden om hun verbruik te verplaatsen naar momenten waarop jouw zonnepanelen veel stroom opwekken. Aan de hand van een intuïtieve app, krijg je inzage in je energieverbruik en kan je de verschillende toestellen controleren. 

Elke installatie en elke situatie is uniek; vandaar dat elke installatie voorafgegaan wordt door een plaatsbezoek en energieadvies op maat. Zo zorgen we ervoor dat het systeem is afgestemd op jouw noden. 

Lanceringsaanbod

We lanceren onze slimme sturing met een tijdelijk aanbod: 999 Euro excl. BTW voor het startpakket waarmee je jouw zwembadwarmtepomp slim maakt. 

WhatsApp Image 2023-02-09 at 15.15.05
IMG_5331
Scherm­afbeelding 2024-06-21 om 14.30.38